Wednesday, February 3, 2016

Promosi Set 3 in 1 Berbaloi-baloi



nak kenalkan kat kawan2 rapat dlu
ni product baru dari fifie feyca collection

ada harga promosi 

special ++ 10% less untk followers blog fifie.. suka x?
[mention aje korg dri blog fifie]

anddd yang korang suka sgt tu

jom 10 yang terawal purchase 
akan dapat 
HADIAH MISTERI


Get yours now sblm terlambat

NEW DAY BLANKET & NIGHT BLANKET 

set khas untuk baby newborn
sebagai hadiah untk baby sendiri atau baby bff family y lain
best kan.. package.. senang..
cute.. comel.. sedondong.. 

cri fifie dekat

page --> FIFIE FEYCA

Instagram --> @FIFIE FEYCA

tq sayang sayang semua..

Wednesday, January 27, 2016

Offer January

hii Assalamualaikum

selamat pagi semua..

dah lame gilew i x update sni kan

just nak cakap hellow rindu sgt semua..

n xlupa bulan ni kita ada offer end month sales

get 10% less for every purchase of 1 set of bedung & barut baby

xselalu dapat cemni tau

grab it like right now!!

much love all



jangan lupa follow us dekat FB n Instagram we olls kayh..

tq much much guyss..

Thursday, October 22, 2015

Bedung Baby Moden Bertopi



Assalamualaikum

^_^

haissh... mcm mne nk mula menulis nie eh.. lame nye rase berdiam diri.. merajuk dgn blogger sebenarnya... merajuk dgn nuff.. merajuk dgn pc... blog ni seyes da xmcm dlu.. FiFie sedih sgttt!!! 
sabau aje lah yek cik fifie.. sabau!
sayang tu mmg sayang tapi error blog ni mmg xde jln penyelesaian ke... tension!!
pertama nuff.. still xleh etak kat blog.. second followers smpai skung xnk appear.. 
sgt xbest! its lacking here n there.. sesiapa y merindui diri ini.. maaf sgt x refollow n xsempat n menjengah n melawat korg smule.. maaf.. will do as soon as smua slowly settle down kayh.. fifie masih sgt kat smua org.. huihui.. rindu smua jgk..

pape pun

sedia maklum fifie ada jual Bedung Bayi Moden Bertopi kan

rasanya nak bg special price dekat korg lah...

mention jek korg kwn2 blog FIFIE FEYCA or FIFIE REVIEW

nanti fifie bg special price..

special x special la tapi ada la kan

meh PM fifie dkt

n dont forget to like n follow fifie kayh.. much love dearest!

FB --> https://www.facebook.com/fifiefeyca
WA --> 0136279412 [faster respond]
IG --> https://instagram.com/myybedung/


for more choices pn intai intai kat sne kayh!

see u soon guys

much love!


    "Keep Learning ~~ Keep Smiling ~~ Keep Sharing~~Keep In Touch"

Tuesday, September 15, 2015

Hoodie Swaddled Instant Infant Wrap



Assalamualaikum
^_^

"Masihkah anda tercari-cari kain bedung untuk bayi yang akan lahir tidak lama lagi?
Atau 
Rasa LECEH dan SUSAH nak pakai bedung yang biasa?"

Hoodie Swaddled Instant Infant Wrap = 
Selimut Baby Bertopi = 
Bedung Moden Instant Bertopi


baby n bedung mmg xboleh dipisahkan
sebolehnya jgn dipisahkan kan

skung market rarely jual bedung moden instant y bertopi... 
so ape lagi grab like right now! right now! 

size: small/medium/newborn fit 2.5kg - 5kg

price 
+ postage sm: RM7
+ postage ss: RM11


Bedung Modern Bertopi + Barut

RM 32 excluding postage
+ Postage sm: RM7 
+ Postage ss: RM11

Size: small/medium (fit newborn - from 2.5kg - 5kg)
Material: Cotton Flannel

J bertopi (elak baby masuk angin)
J manually n easy adjustable n fit any size (no zip no zap)
J sgt mudah digunakan dan kemas
J baby akan sgt comfortable.. 
J  Bantu baby tidur lena
J  Bantu bayy anda merasa selamat seperti berada di dalam perut ibunya.

J Set ni berserta barut 
~1- Sangat selesa kerana di buat dari kain cotton yang berkualiti 
~2- akan sangat kemas n terletak bila dipakaikan 
~3- Lengkungan "U" pada bahagian tengah mengelakkan bayi terasa rimas dan lemas 
~4- Melengkung di bahagian punggung untuk mengelakkan barut daripada terkena najis bayi.

To order blh PM Fifie like right now! right now!

if xnk 1 set boleh amik y ni Bedung aje
 
Bedung Modern Bertopi
  
RM 28 excluding postage
+ Postage sm: RM7
+ Postage ss: RM11

Size: small/medium (fit newborn - 2.5kg - 5kg)
Material: Cotton Flannel

J bertopi (elak baby masuk angin)
J manually n easy adjustable n fit any size (no zip no zap)
J  sgt mudah digunakan dan kemas
J baby akan sgt comfortable.. 

To order blh PM Fifie like right now! right now!

Cara Order:
1. PM/SMS kami di account FB kami
2. Pilih mask dan nyatakan kod pilihan 
3. kami berikan jumlah bayaran yang perlu dibuat
4. anda buat pembayaran
5. parcel akan sampai pd anda dalam masa 1-2 hari bekerja


correct n incorrect way nk pkai bedung ni...



klu nak more details pun boleh PM fifie dekat FB kayh!

nak PM sni pn boleh no problem..

selamat membeli belah!